Új tevékenységi körünket azoknak szeretnénk felajánlani, akiknek szükségük van hosszabb németországi munkavégzésük során szálláslehetőségre. A szállodai szállásfoglalás megkönnyítésére már több magyar nyelvű internetes oldal szakosodott, de szak és segédmunkás kollégáink részére alacsonyabb ár fekvésű, de mégis bizonyos feltételeknek megfelelő (főzési, mosási lehetőség stb.) szálláslehetőséget itthonról, megfelelő nyelvtudás nélkül nehezebb találni. Ha Önnek is gondot okoz a németországi lakáspiac kiismerése, vagy munkatársainak szállásra van szüksége, de nincs megfelelő személyi háttere ennek biztosítására, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Túl azon, hogy cégünk költségeinek jelentős részét a szállásokra fordított összeg teszi ki, külföldön dolgozó kollégáink elégedettsége, otthoni nyugodt pihenése más szempontból is felbecsülhetetlenül fontos tényezővé teszi ezt a költségnemet. Szállásokat hosszú évek óta kereső, szervező, közvetítő csapatunk szabad kapacitásával örömmel áll az Ön rendelkezésére is! Kérje részletes tájékoztatónkat, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amit vállalunk 

  • Szabad kapacitással rendelkező szálláshely címének biztosítása
  • Kiválasztás után szállás megrendelése, számla kérése a tulajdonostól
  • Cím kiadása sms-ben a megadott telefonszámra, kulcsátadás időpont egyeztetés, érkezéskor telefonos segítségnyújtás
  • Kapcsolattartás a szállás tulajdonosával, felmerülő problémák kezelése: műszaki problémák, takarítás, ágyneműcsere, bejelentkezési kötelezettség
  • Elutazáskor a lakás visszaadásában (kaució visszafizetésben) segítségnyújtás

 

Jelentkezés